Wednesday, November 09, 2011

Road Signage a.k.a Papan Tanda

tim87 | 5:17:00 PM | |
Salam semua.. 
petang ni, ct curik-curik design signage a.k.a penanda arah ke rumah pengantin nih.. ct buat simple jerkk.. sbb bnde tu xpntg sgt pon.. hiihik.. kalau hujan, habiss la basah.. huhuk3.. betull x..? 
simple but nice kata org.. ^_____^ 
kalau x ok tu, tolong2 la tegur eyk.. nk mtk pendapat korang ni.. blurr sbb buat saat2 ahkir nih.. enchek tunang xtau ct buat mende alah ni.. kalau nk g tau die pn, kompom die ckp xyah buat.. biasa la kan.. org laki, bende yg remeh temeh ni confirm xnk buat.. leceh la ape la... tp ct k jugak buat.. hehe~ <---- ngade2.. ^__^ hik! meh tengok hasil yang xberape nk elok ni... jeng3....





Ok ke x eyk..? ct buat dlm bentuk microsoft word jek.. size A3 paper.. simple sangat2 kan..?  klik je pic tu untuk besar kan... huhu~  kaalau xok, ct nk betulkan.. ermm.. selamat mengkritik ok.. baek lah.. ct gerak dlu ek.. kritik tau, jgn xkritik.. huuhu~
wassalam.. =)



6 comments :

Q said...

yang penting TERANG and TEMPAT ORANG SENANG NAK TENGOK..hihihi my signage, i forgot..hahahah

ctmz said...

Q.. btul jgak kan... jj terang o org xsesat kn.. bende tu pn kalau org koyak, habiss la.. hehe..kalo hujan, bsh la iaa.. hik! jom follow me..i dh follow awk dh.. =)

cik tie@ibtisam said...

cute nye cart00n tue~!!

ctmz said...

hikk..cute mcm sy kot.. hikk.. perassssaaann.. ^__^ malu nye, hasil keje yg tah pape je ni... huhu,,..

Riny said...

ct cartoon tu same la dgn ryn punyer dulu...3 bulan lepas wedding ryn..ryn gune pic cartoon yg same gak...:)

ctmz said...

Riny, ye ke..? sehati sejiwa la tu.. =) cute kan..? hehe~