Friday, April 01, 2011

~mY chEEsE cAKe~

tim87 | 10:19:00 AM |
saLam sEmua n selamat haRi ApRiL..
hAri niE CT just nAk sHarE sUmtIng yG CT buat semaLam... heeee.. nAk tAhU aPe ke bEnde nye.. jOm kitE tErjAh.. hee~

sEmALam di mALam yAng SunYi dAn sEpi, Ct tEraMat La borinxx.. nAk cARi sEsuAtu yANg boLeh dibUaT.. sO, CT tErjaH La p dApor, koT2 adE apE2 yAng boLeh diManfAAtkan.. tErjumPe la CheDDaR CheEse, kRiM chEeSe n SpReaD cHeese.. mAcaM beShh jErk.. CT plaN la buAt CheEse caKe... WAhhh.. soDAp tu!! <--- sodAp kErrr.. hik! =)meH tEngOk aPe jAdi ngAN cHeeSe cAkE tu..

TADAAAAAA.....!!! hikk~ 



nAMpaK xkeMas sgT tp sodAppp sangat2.. =)

paNdaNgaN dARi aTas..




wALaUpun xLa sEcaNtiq oRang nyEr, tp sedaP sgT2.. 1st tiMe tRy diz cAkE... puAs hAti La... Ct bwk g oFiZz, tErsAngaT la Laku..

nAk tAHu x, aPe yAng CT buat sEMentArA meNunggU cHeEse cAkE ni mAsaK..?? jOMMM..tERJAH!!

No comments :