Friday, July 01, 2016

Selamat Tinggal Hati Merah!

tim87 | 12:17:00 AM |
Assalamualaikum korangg!

Tiktok tiktokkk.. Tertido tido aku tunggu detik 12 malam. Haha. Hello Julai!!

Dengan ini aku mengakhiri entry aku di blog ini tengah malam ni. Memang ade yang tanya kenape, tapi takleh nak jawab. And sekali lagi nak gitau, aku takkan delete blog ni, so korang still leh godek lagi info dalam ni.

Walaupun tulisan taklah seberapa, tapi who cares? Haha.

Daripada tahun 2010 berblogging sampai skang, banyak knowledge yang aku dapat dari sini. 1st blog aku dah delete dah. Haha! Krik krik. Blog bisnes kek masa tu. 2009 kot start? Eh tak ingat dah. Daripada post merapu-rapu dampai skang pun merapu lagi. Tapi entry poyo tu banyak dah masuk arkib balik. Haha. Krik krikk. Sampai skang entry yang tak post out dalam draft ade 25! Haha. Semua tergendala. Daripada tak tahu edit blog, tempek sana sini, daripada pakai classic template sampai dah berapa kali tukar jadi la template blog aku yang skang. Hihi. Try and error kata orang. Daripada tak naik traffic blog sampai la naik sikit, kira ok la kan? Hihi. Daripada xde income sampai la ade sikit income daripada Nuffnang yang baek hati sangat.

Thanks jugak to all the followers, silent reader, and semua yang lain. Daripada tak kenal kite leh kenal, share and tukar-tukar pendapat. Komen each other, exchange link, giveaway and watsoever yang ada dalam dunia blogging ni. Setakat tempoh aku berblogging ni, hanya berapa kali je menang giveaway. Haha! Tak sampai kot 10 contest aku menang or dapat saguhati. Hihi. At least cuba. Plus dapat geng geng baru!

Aku sayang korang ketat-ketat sendat sendat dan padat-padat tahu!
Selamat berpuasa dan Selamat Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba tak lama lagi.
Maaf Zahir Batin ikhlas dari hati ni.

Kebetulan pulak malam ini merupakan malam Jumaat terakhir pada bulan Ramadan. Bulan Ramadan yang berkat ditambah Jumaat yang berkat. Moga kita hidupkan malam ini dengan ibadat. Aku juga pendosa, bukan yang sempurna.

Selamat tinggal hati merah.

Mmmuahhcikedd!

p/s : betul-betul dah makan hati sangat. Dah selalu makan hati, lama-lama hilang jugak sabar. Hmm.. Sebak bila kenangkan balik. Terasa hati betul mak jemah ni.

Xoxo,
Bercakap dengan bintang.

5 comments :

Jamil Hashim said...

SALAM AIDILFITRI

Ahmad Zaki said...

Selamat tinggal...

ZH Blogger

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ejulz said...

betul tu.. syok join GA contest. kalau x menang hadiah pun dpt kawan baru.. heheh

ejulz said...

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. APERTURE SQUAD