Wednesday, April 27, 2016

Sudahku Tahu

tim87 | 10:07:00 AM | |
Assalamualaikum korang!

Pernah dengar lagu SUDAHKU TAHU by PROJECTOR BAND tak? Actually aku tak tahu pun band ni daripada mana. Tak sempat nak skodeng. Tapi suara and lagu ni powerrr arr! Bila perasan lirik dia sinissss sunggoh! Lagu ni memang aku rasas nak tujukan buat seseorang!! Nah, terimaaaalaahhhhh...... selamat tinggal.. hohohohohoho! *ketawa jahat*

SUDAHKU TAHU - PROJECTOR BAND



Seringkali
aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagi... ku
berdiriku menunggu cintamu
mengapa masih ada... mu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan

Sayang!!
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar

Sayang!!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku
SELAMANYA ...

Mengapa masih lagi... ku
berdiriku menunggu cintamu
mengapa masih ada.mu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan

Sayang!!
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar

Sayang!!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku
SELAMANYA ...

Sayang...
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar

Sayang...
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku
SELAMANYA ...



p/s : nanyi lagu ni aku rasa nak terberak! Nasib baek aku ni bathroom singer. kalau tak, pecah microphone. haha!



xoxo,
bercakap dengan bintang

4 comments :

Cik Itah said...

bestla pulak hahahha terus download :D

ctmz said...

besttt kannnn cik Itah! heehehe.. dgr tiap masa x bosan! grm betul dgr. eh? hahah

orked violet @ SYA said...

kite jarang sangat dengar lagu melayu.

ni baru nk mencari. dah 2 org post pasal lagu ni taw. hehehehe

ctmz said...

hai orked violet! dlu ct mmg jrg dgr lgu melayu. skang ni dgr lagu yang berkaitan and best je..dah tua2 ni suka plak certain lgu melayu. xsemua laa.. ehhe.. dgr lagu ni ulang2 boleh geram plak.. hahaa..