Friday, February 10, 2012

g u m b i r a . . .

tim87 | 3:50:00 PM |
Bismillahhirahmanirrahimm...


ehemm3... update belog ni nak g tau yang enchek asben balik ke sarang.. haha.. =D balik swk la, sebab kursus 6 bulan kat kuching.. errmm..?? still jaoh kan dari sibu.. huhuhu.. so, dalam tempoh 6 bulan ni kitorang tengah plan nak beli rumah.. ade ke duit..?? yuran study pn xlepas nih... any idea nk dapat rumah murah..? angan2 nak rumah setengkat je.. cukup2 dgn bajet yang kitorang ade.. itupun kalau cukup... insha-Allah..
Berkenaan dengan skim rumah pertamaku yang dilancarkan oleh PM dlm bajet tempoh hari, ct msh confius, kat semenanjung je ke ade mende tu..? swk xde ek especially sibu..?? sape tau bleh la jawab ek..? thanxx..

simple macam ni pon xpe.. aku redha.. =)


No comments :