Wednesday, June 15, 2011

jOm piLih tEma KaweN..!

tim87 | 8:18:00 PM | |
saLam U'aLL..! lame dh xjengok belog nihh! =)
ct tibe2 tjumpe seswatu yang nk ct share ngn engkorang sume.. jom tgok..!
pada B2B yang masih lagi tercari2 tema untuk kawen diorang, meh cni ct share kan... trjumpe salah dalam fb kawan ct.. soee eykk kepada yg empunya.. ct just nk share kat diorang jee.. sdikit sbanyak dapat gak promote produk diorang kan.. =)


black+green+white

blue+white

purple+black+white.. ske tgok kaler nih! =)

white+silver.. suci je kaler die kan.? hehe~

green apple+white

royal blue+black+white

wah! terang nye..! yellow+black+white.. warna diraja!

hot pink+purple

black+pink+white

haaa..! diz is my theme! hehe~ black+red+white.. canteq kan..?

green+blue

peach+orange


haaaa... korang dh tgok dh..? so, pilih la lagi ape tema korang.. hehe~ smakin excited la plak kan nk jd B2B ni kan.. ni je la yang Ct dpt share hr ni keyh.. pada sesape yg blum pilih or baru nk merancang jd B2B tu, ni hadiah utk korang.. pilih2.. free jerkk.. eyh, btw, diorang ni actually buat kad.. on9 je kalau xsilap CT la.. ni diorang nyer link, xsure ade belog ke x.. CT just add diorang kat FB jerk.. terjah la, ape lagi! link : kad kahwin
ok..stakat ni je dulu eyk.. CT ade dinner ngan family mlm nih.. CT balik rumah dulu eyk.. rajin la sgt dok opis ni lelamer kan.. hahhaha~ wassalam...

10 comments :

tqahmisdar said...

blue+green tu cantik.. =)

ctmz said...

canteq kan..? colorfull jerk..~ =) mcm nk gune smue tema 2 jerk.. hik!

anaztasias nora aira said...

purple !!!

nora
http://norapurplebridez.blogspot.com

ctmz said...

gojess kan pepel..! =)

nida-razak said...

wah..rambang mata nk pilih mana..hehe..blue green cantik..xpon black green wite tu..

ctmz said...

green n white tu lg canteq dear.. sy dh pilih dh tema kitorg, tp kaler black, white n red utk sanding.. =) heee~ pilih2 je dear.. sy post mende ni pon bg sume B2B sng nk pleh kaler diorg ske.. hehe~ =) selamat memilih nida..

Cik Mira said...

ni yg jeles nii nk kawen jugak! pink purple tu nice!

ctmz said...

cik mira : jom2.. kite kawen ramai2 nk.. heee~ cute kan..?

vanilla said...

ofcourse la puprle..yg dark tu..hehe...and 1 lg yg royal blue...xkonfiden lg sbnrnye nak pakai royal blue tu *gulp*...hehehe...hopefully cantik..uhukss

ctmz said...

vanilla, canteq kan pepel tu..? skang ni trend org pakai pepel kn..? royal blue striking sgt.. tp kalau nk klainan boleh gak.. hehe~ ^___^