Wednesday, December 31, 2014

Rabu Tanpa Kata #2

tim87 | 9:15:00 AM | | | Be the first to comment!


p/s : Al-Fatihah dan takziah untuk kesemua keluarga mangsa penerbangan QZ8501, MH370 & MH17. Damailah disana, pergilah dengan tenang sayang. Pray for Pantai Timur jugak yang kini dilanda musibah banjir. Buat rakan-rakan sejawat yang kini sibuk bertugas di pusat pemindahan, semoga segalanya selamat dan dipermudahkan urusan kalian. InshaAllah... :'(

Tuesday, December 23, 2014

ra ya nun dal wau : RINDU!

tim87 | 4:03:00 PM | 2 Comments so far
Assalamualaikum semua.

Siesss, lama giler tak check in blog! haha. sib bek blog aku tak glemer pong, so takde nye sape nak carik. Sumpah bizi sangat tahun ni. Maklumla dah berubah angin, so, lain tempat lain gelagat pengurusannya kan.

Okey, back to the topic kat atas tu, seperti korang tahu, musim cuti sekolah ni, banyak bebeno orang kawen. Banyak jugak la aku makan free. haha. Thanxx pada semua yang invite! ade jugak la beberapa majlis aku tak xdapat attend sebab jauh. ampunnn ya!

Dalam sebok sebok orang kawen-kawen ni kan, teringat pulak kat blog! baru perasan ada beberapa entry yang masih lagi draf. tau tahun bila punye?? 2011 beb! entry pasal aku punye kerja kawen, lama gilerrrr tak update kan. Ingatkan nak share ngan korang pasal kerja kawin aku tu. Kebanyakannya aku buat sendiri dari A to Z sebab mak bapak aku tak pernah lagi terima menantu. Seronok jugak tapi kadang-kadang stress sebab buat sorang-sorang. Adek pompuan aku masa tu masih study lagi kat KL. So, takde sape yang tolong sangat. Kazen mazen aku pulak jauh, kitorang family je ade kat Sibu. Eksaited sangat nak buat itu ini, sampai pernah berangan nak jadi WEDDING PLANNER! haha. 

Nanti kalau aku free, aku update kan draft tu k.. Sebab gambar-gambar tah terselit kat mana, kena carik dulu. Zaman sekarang lagi banyak yang kreatif dan unik je majlis kawen. Tapi aku tak peduli jugak, Nak jugak aku post! haha. muntah!

Pada yang kawen cuti ni, aku ucapkan beribu-ribu tahniah ngan korang! Welcome to our club! Semoga diberkati dan dimurahkan rezeki korang ok. Amin Ya Rabb.. 

Ermmm.. sampai sini je dulu ek. 
Rindu nak buat entry banyak-banyak.
Rindu nak edit-edit blog!
Rindu nak blogwalking!
Rindu nak join contest!
Rindu nak jd stalker! hahaha.
Ok, bye! Muahciked!