Thursday, October 17, 2013

Segmen Follow Me by Sha & FD

tim87 | 5:01:00 PM | | | 1 Comment so far
Hi all..! selamat petang.. 
kebetulan bukak blog ni ternampak la satu segmen nih.. uwaaaa.. gua terlambatt tahu ok! btw, besok lastday segmen tu! xpeduli nak jugak join kan..? =))


nah.. ni details segmen tu ok! tak menang pun tak pe, janji dapat ramai kawang-kawang kat segmen kan..? hehe..

sila klik banner untuk join ok!


Senarai Hadiah

i) Topup RM 5 x 2
ii) Button Badge Blogger x 6
iii) Keychain dari Sabah x 2
iv) Shiseido Mask x 5
v) Hadiah Misteri x 2


Pemilihan Pemenang

i) Top Refferal
ii) Random.org


Tarikh Penting

i) Mula : 7 September 2013
ii) Tamat : 18 October 2013
iii) Pengumuman pemenang : 19 October 2013
iv) Claim hadiah : 19 - 26 October 2013


selamat bersegmen ye kawang-kawang~ 

Wednesday, October 09, 2013

Lulus PAC!

tim87 | 4:49:00 PM | | | | | | 6 Comments so far
Assalamualaikum wbt semuaa..


lama xbukak blog ni kan.. macam sarang tikuss dah.. Actually, memang banyak story yang aku nak share tapi xde kesempatan nk update kat blog ni.. sok, aku akan cter jugak walaupun dh cter basi kan..? eekekke..

ohhh, dah baca title...?? yerpp.. aku memang nak share kegembiraan aku ngan korang.. PAC yang aku join aritu under KEMAS tu, aku dah LULUS dah!! Syukur sangat2..! memang macam nervous sangatt nak tunggu reslut ni sebenarnya.. dah la result lambat keluar.. bayangkan, PAC bulan 5, bulan 10 baru dapat result.. huhu.. dah hampir give up jugak dah sebab ingatkan memang xlulus ke ape ke kan.. tapi, pape pun aku bersyukur sangat dah lepas ke tahap ni.. so, aku dengar plak, lepas ni ade kena panggil interview.. tak tahu betul ke tak je lagi.. yer kot..? Pasal pengalaman PAC ni aku pernah share kat entry yang lepas.. boleh baca balik untuk pengetahuan dan perkongsian bersama ok.. hihihi.. ni link nyer.. ====> KLIK SINI!





Dalam kekusutan pasti ada hikmahnya kan.. memang betul kata orang, kalau kita sabar, Allah akan tolong kita. Aku yakin itu! 

eh2 jap.. aku baru prasan ade 1 lagi entry aku yang xpost2 out lagi.. haha.. lame sangat tinggal blog, rupe nye jadi draf je entry tu.. nak share jugak berita baik nih.. aku LULUS jugak PAC JKM bulan 3 aritu.. Syukur sekali lagi YA ALLAH.. =') memang aku bersyukur sangat... sebab dengar-dengar ade gak member yang tak lepas PAC JKM arituh.. kesian plak aku dengar.. tapi xpe, korang jangan give up ok.. rezeki masing-masing kan.. Allah kan adil.. cuma lambat atau cepat je kita dapat.. InshaAllah, dengan izin Allah..



okla, aku pun sebenarnya curi-curi je nak taip berita gembira ni.. ekekeke.. *jangan ikut tau!* dah2.. nak p wat keje dulu hokeyh!.. sape-sape calon yang ikut PAC KEMAS or JKM aritu, sila komen dan share la ngan kita result hokeh..! nyatakan nama dan tempat korang PAC jugak ok! =) tak salah kalau kita nak kenal kan.. mana tau kot2 jumpa balik masa interview or dapat keje nanti kan..? pape pun, tahniah pada yang LULUS.. pada yang tak lulus tu, cuba lagi ok.. jangan sekali putus asa..salam sayang...! mmmmuuuahhh..! jumpe next entry ok!