Tuesday, April 30, 2013

PAC lagi.....

tim87 | 12:58:00 PM | | | | | | 8 Comments so far
Alhamdulillah..
ari ni aku gatalsangat tangan nak bukak website spa, then aku tengok ade PAC Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S27.. so dengan kegatalan tangan aku ni aku terus key in num ic aku walaupun aku rasa aku dah PAC aritu dengan pihak JKM..

Aku cek-cek tengok memang ade beb! aku pk aku mimpi ke ape.. tapi kali ni aku kene PAC kat Bintulu daaa.. Institut Kemahiran Mara Bintulu.. arghh.. nak kene survey tempat lagi nih... tapi takpe, tu cerita lain.. hehe..

ok, skang ni aku nak cerite yang aku bukan dapat PAC JKM lagi, tapi PAC KEMAS pulokkk dahh..
banyak yang aku nak kene study lagi ni.. ari tu baru lepas interview post yang sama tapi Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional.. Harap-harap aku lulus interview tu.. amin..

nanti kita tengok apa keputusannya ok.. aku berserah pada Allah SWT... 
harap-harap kali ini rezeki aku pulak ye.. aminn ya rabb..