Wednesday, October 31, 2012

red velvet oh red velvet!

tim87 | 5:29:00 PM | | 6 Comments so far
aku tak tau pesal aku sejak dua tiga menjak ni teringin sangat nak makan cizkek.. ape2 je yang berkaitan dgn ciz.. *padahal memang feveret aku pon* hihi~

aku skang suke red velvet.. sebab topping dia adlh cream cheese.. sape-sape pernah rase memang nak makan puloh-puloh kali kan..? hhiiihi.. aku xpernah try nak buat red velvet nih.. tapi, maybe malam ni aku nak try buat.. sllrrpp.. telan air liur tengok gambar nih..

kredit pic : enchek google











goodluck pada aku yang akan try buat red velvet yang ohsem mcm ni jugak k..! ^__^ nanti kalau jadi, aku post kat entry sekali dgn resepi sekali.. kalau kek aku jadi la.. hihi~



Wednesday, October 24, 2012

SEGMEN BLOGLIST PELANGI ME & MY FAMILY

tim87 | 5:08:00 PM | | 2 Comments so far
petang-petang ni kite main segmen-segmen lagi nak tak..? jom! korang klik je gambo kat bawah tu yerkk..



pssttt! aku dengar-dengar ade hadiah misterii.. meh la ramai-ramai kite join ek.. selamat bersegmen! =) peace yo..!~

Friday, October 19, 2012

CONTEST : Berapa tahun sudah?

tim87 | 4:23:00 PM | 2 Comments so far
arini aku malasss sangatt sebabnyer keje aku byk dah settle.. so, aku g jenjalan kat blog jer.. aku jumpe contest ni.. so, tanpa pk panjang, aku join jugak walaupun selama aku join contest, aku xpernah menang.. haha.. ^__^

sila klik banner ni kalau nak join ok! 


" pada tarikh 10 November 2012...sudah berapa tahunkah cik siti berpasangan dengan en.boyfie?"



ni jawapan aku : 2 tahun (confident jerr) hik! 



TARIKH TUTUP : 23 OKTOBER 2012 (selasa) pukul 10 malam




## pssssttt..! nak tahu x..? owner contest ni sama je name ngan aku.. hihi.. tapi aku ade 'NUR'.. hehe~ tu je aku nak cakap.. =) kbaii..


Friday, October 12, 2012

Jumaat yang Baraqah

tim87 | 12:04:00 PM | | | 6 Comments so far
salam jumaat all the bloggers.. 

sedeyh plak ari ni sbb last day spend time dgn enchek hubby setelah hampir 2 minggu lebih aku kat sini (KL).. aku je yang sedeyh.. tatau enchek hubby sedeyh ke x.. huhuhu.. aku bukan la sedeyh ape nye, bkn xnak jauh sikit ngan enchek hubby, probznyer kitorang memang dok jauh2.. dalam setahun 2-3 kali je jumpa.. yela, kalau dekat jumpe ari-ari pun xpe kan.. ni aku dok sarawak, die plak dok keyeLL,.. kalau dapat gune kreta xpe la kan.. ni guna airasia/MAS yang sekali sekala je murah.. huhuk3.. kesian aku kan.. ermm.. xnak fikir la.. menccciii... :"(


pape pon, aku doakan moga2 kami diperdekatkan dan ade anak cepat2.. amin.. jelesss nyerr tengok kawang-kawang yang dah kawen dapat anak.. huhu~ bkn rezeki aku lagi kot.. xpe laa.. tu kje ALLAH SWT, kitorang hanya mampu je merancang dan berusaha kan.. kannn..?? *tau xpe*

baeklaa.. aku nak share satu doa keluarga bahagia sempena hari yang mulia ini.. inshaAllah kite share same2 ek.. semoga dipermudahkan segalanya dan diberi keberkatan hidup all the readers.. aminn.. =)


Tuesday, October 09, 2012

♥JOM BLOGWALKING♥

tim87 | 12:52:00 AM | | | | 48 Comments so far
Assalamualaikum wbt..

ari ni, aku nak jenjalan je kat belog orang... bukan STALKER ok.. hehe.. nak blogwalking je~ 
sebabnye aku sedar yang follower aku ni secubit jer.. huhu..~
followers TERKINI aku cume 131 jerr.. kesiannnnkann.. huhu~
jom follow CT..!


sila klik enchek banner kat atas ni kalau nk join ok!

p/s : Tiada sebarang paksaan dan sekatan untuk join. Tak kira sebarang kaum, bangsa dan agama. Pihak kerajaan mahupun pihak pembangkang, korang bebas untuk join segmen ni.

TARIKH TUTUP : 16 OKTOBER 2012



Monday, October 08, 2012

~tacap-tacap inchik belog~

tim87 | 3:33:00 PM | | | Be the first to comment!
assalamualaikum wbt semua..
Selamat menyambut bulan oktober~ *aku terlewat 8 hari doh*~


lamanya xpost sumting kat belog..sejak terbang kemari, masa nak online pon kurengg.. sebab rindu dengan enchek hubby dah dilepaskan..tapi for almost 2 weeks jee.. hhuhu..happy holiday to me! yiiiihhaa~ ^__^

btw,  CT saje je nak blogwalking je, xtau nak post ape kn.. ari ni, tersangat la borinxx jadi surirumah.. hehe.. enchek hubby dah start keje dah this week.. so, agak patah kaki jugakla CT ni.. errrkk.. program lastweek..? wallaaawehh.. agak best jugak sebab BFF ct ade kat sini jgak walaupon xlame! =) hari yg sgt ohsem ok! nanti la haplod pic2 best ok.. 

plan arini nak tacap n mekap inchik belog ni.. lame dah xmekap die.. kesiaaannn.. borinxx asyik tengok template yg lame je kan.. try tgh buat doodle utk diri sendiri.. tapi malu nak post.. haha.. tunggu la satu hari doodle tu perfect baru CT akan post.. =) *malu-malu* 

so, sape-sape yang ade tutorial mekap belog sila share dgn CT k.. banyak nak kene atur nih.. belog macam saranggg semottt pon ade... uhuk3..

jomm kite tacap-tacap! yippi..!