Wednesday, June 27, 2012

jOm boRong SaMpuL duiT RayA eksLusiF..!!

tim87 | 6:00:00 PM | | 2 Comments so far
Assalamualaikum wahai cik-cik dan encik-encik beloggers sekaliaann.. =)


semoga anda sedang senyum sewaktu membaca entry kali ini.. woohaaa.. semangat2..!
title entry pon nampak cam semangat jer kan.. hehe.. korang mesti cakap camni dlm hati skang ni "eh..eh..belum puase lagi dah dok pikiq nak raye.." hehe.. saje je, haaa...korang ade..? haku hade..!

ct nak promote ni, walaupun  raye masih jauh lagi.. kepada sesiape pemborong yang berminat nak jual sampul duit raya waktu bulan puase ni, boleh la menempah awal ye kat ct sbb takt nanti stok xckp.. *kalau borong harga lebih murah tau* ok, kalau yang xnak borong plak n nak beli secara persendirian, kami jugak ade pakej2 yang tertentu untuk kalian pilih.. pakej2 ade kat bawah ek.. boleh la cuci2 mate kejap..

Anda boleh buat DUIT dengan bisnes sampul ni.. Pakej ni, khusus untuk peniaga-peniaga bazaar atau peniaga pasar malam.. kalau nk bisnes sendiri pn ok jugak.. kalau ade family or member2 yang nak beli, pakat2 ramai2 kongsi, kalau cukup untuk harga borong, anda boleh grab untuk pakej borong.. senang kan..? MURAH plak tu.. ihihi.. kami ade 6 DESIGN kesemuanya, setiap pakej dikehendaki mempunyai 6 design dan design tersebut tidak boleh dipilih.. (*takut short utk pakej lain). 

sebarang tempahan hendaklah dibuat dengan mengisi BORANG TEMPAHAN yang terdapat dalam FANPAGE FACEBOOK kami iaitu di LINK INI.. <----sila klik disini!
pembayaran adalah secara TUNAI dalam akaun bank yang telah dinyatakan dibawah..
JOm, apalagi, WOW suasana RAYA tahun ini dengan keriangan kanak-kanak! Kanak-kanak pasti gembira mendapat sampul ni walaupun hanya ada sehinggit didalamnya..~ limited editon woo wa cakap luu.. =)



kod : google images

kod : lanun

kod : mYphone

kod : muka duit

kod : naruto

kod : youtube


HARGA PAKEJ YANG KAMI TAWARKAN..!!

PAKEJ BRONZE

(1) 3 paket(15kpg sampul) x 6 design = 18 paket(90kpg sampul)
      HARGA : RM 32.40 (RM 1.80/paket)+ penghantaran RM3.50
(2) 6 Paket (30 kpg sampul) x 6 Design = 36 paket (180 kpg sampul)
      HARGA : RM 57.60 (RM1.60/paket)+ penghantaran RM 3.50
-------------------------------------------------------------------------------------
PAKEJ SILVER
250 Paket (1250 kpg sampul) x 6 Design = 1500 paket (7500 kpg sampul)
HARGA : RM 1,950.00 (1.30/paket)
--------------------------------------------------------------------------------------
PAKEJ GOLD
500 Paket (2500 kpg sampul) x 6 Design = 3,000 paket (15,000 kpg sampul)
HARGA : RM 3,300.00 (RM1.10/paket)
----------------------------------------------------------------------------------------
 PAKEJ PLATINUM
1000 Paket (5000 kpg sampul) x 6 Design = 6000 paket (30,000 kpg sampul)
HARGA : RM 5,400.00 (RM0.90/paket)
-----------------------------------------------------------------------------------------
** Nota :
  • 1 paket = 5 keping sampul.
  • Pembayaran adalah secara TUNAI ke akaun yang telah dinyatakan.
  • Tempahan akan dipos mulai 25 JUN 2012 sehingga 19 JULAI 2012.
  • Cadangan harga jualan bagi pemborong adalah RM1.50-RM2.30/paket.


Pembayaran hendaklah dibuat terlebih dahulu sebelum mengisi BORANG TEMPAHAN melalui :
i) MAYBANK - 161211064594 (Siti Nurfatimah binti Hussen)
ii) CIMB BANK - 11090088814527 (Siti Nurfatimah binti Hussen)

Saturday, June 16, 2012

exaM weeK + pLan buat Biskut = khAyAL

tim87 | 11:26:00 PM | | Be the first to comment!
Salam..
minggu ni minggu mid-term...

so, i have nothing to say... macam biase..
struggle+khayal+berangan+tdo+malas+ngantok+bizi.. huhu~

study hard kunun..!



nak tahu ape dalam fikiran saye masa study.. sbb tu apa yg dibaca xmasuk2 dalam kepale hotak sy ni.. huhu.! 

ct tgh dok pikirkan biskut ape nak d jual utk raye taun ni.. walaupun raya lambat lagi, tapi sample untuk biskut perlu dibuat awal untuk memudahkan orang ramai menempah.. hihi..
*soklan masuk exam tau!*


antara biskut yang nak dijual tahun ni :


sodap x..?

dan yang nie..


xberani nak haplod banyak.. meleleh air liur tu kang.. =) *lap sat* hehe..
dan ini plak hasilnya saye jawab exam.. *sempat plak snap mase pengawas p belakang..!* hihi.. maap ye enchek pengawas.. saye jawab panjang ape.. ^__^

*
*
*
*
*
*
*
*


TADAAAA...!!


*
*
*
*
*
*
*
*

soklan biskut masuk tau..! ehhe.. =)
moral of the story : jangan jadi macam saye yang sentiasa berangan waktu buat kerja or study..! =) kalau study smart takpe.. jangan plak menyesal di kemudian hari.. 


:: doakan saye lulus exam okaee..! ameenn.. =)